Головна » 2018 » Листопад » 6 » Прибирання закріплених прилеглих територій
02:53
Прибирання закріплених прилеглих територій

Повідомлення

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до пунктів 4.5 та 4.14 Правил благоустрою територій міста Новоселиця затверджених ХХХІ сесією VІ скликання Новоселицької міської ради від 21.08.2013 року №31/3 фізичні особи-підприємці зобов’язані здійснювати прибирання (в т.ч. косіння трави, прибирання снігу) закріпленої до свого підприємства прилеглої території та встановити урни біля входу та виходу з торгівельних споруд чи будівель та торгівельних палаток. Пункт 4.28 даних Правил передбачає, що прибирання на ділянках навколо вуличних кіосків, ринків, павільонів, лотків, трансформаторних підстанцій, пересувних об’єктів торгівлі в радіусі 15 м. здійснюють власники цих об’єктів.

У зв’язку з цим та згідно пунктів 8.1.8 вищевказаних Правил, в якому вказаний обов’язок укладення договорів на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів, та для підтримання належного санітарного стану міста Новоселиця просимо Вас на протязі 5-денного терміну:

-провести необхідні роботи для здійснення належного прибирання прилеглих до підприємств територій;

-укласти з КП «Новоселицька міська тепломережа» договорів на надання послуг з вивезення та утилізації твердих побутових відходів.

Після проходження даного терміну санітарним патрулем міста Новоселиця буде проведено перевірку санітарного стану прилеглих територій підприємств міста. При виявленні ознак невиконання вищевказаних Правил протягом 5-денного терміну представниками КП «Новоселицька міська тепломережа» буде розпочато процес складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Дякуємо за розуміння!

 

Адміністрація КП «Новоселицька міська тепломережа»

Переглядів: 269 | Додав: zagzag1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar